Help center
Support HomeAffiliatesWebnode'u nasıl sunarsın?

Webnode'u nasıl sunarsın?

Ziyaretçi çekmek için birçok yol arasından aşağıdaki başlıklar en etkili olanlardır:

1. Bannerlar ve bağlantılar
Banner ve bağlantı eklemek Webnode'u sunmanın en etkili ve en kolay yöntemlerinden biridir. Sistem birçok dilde önceden tasarlanmış onlarca afiş içerir. Ziyaretçilerinizin direkt olarak sitenizden girebilecekleri grafik bannerları, flash bannerları ve kayıt olma formları hazırladık. Daha fazla bilgi için Afiiliate bannerı yerleştirme sayfamıza göz atın.

2. Analiz ve rehberlik
Eğer sitenizde web tasarım ve internet üzerine odaklanıyorsanız,Webnode hakkında makaleler yazabilir,sistemin nasıl çalıştığını anlatan yol gösterici yazılar yada videolar yaratabilirsin. Tabiki konu olarak sadece Webnode ile ilgili bir sınırlamanız bulunmamaktadır fakat blog yaratma alan adı kaydı gibi genel makaleler yayınlayarak sana yarar sağlayabilecek ziyaretçilerinin ilgisini çekebilirsin.

3. Topluluklar ve forumlar
Rapidshare, Yahoo Answers gibi çevrim içi topluluklara katılabilir ve Webnode'u  kullanıcılara tavsite edebilirsin. Bu tarz forumlarda web site oluşturma hakkında her türlü soruyu bulabilirsin. Tecrübelerini, makalelerini açıklamalarını da paylaşarak Webnode'u en iyi çözüm olarak sunabilirsin.

4. Sosyal ağlar
Sosyal ağları kullanarak,mesajın daha hızlı yayılacak ve buna bağlı olarak kazançların da aynı oranda büyüyecektir. Web site oluştururken arkadaşlarından gelecek tavsiyeleri kim gözardı edebilir? Elbette Webnode sunarak kazançlarınızı arttırmanın başka yollarını da bulabilirsiniz.

İlham için mevcut ortaklarımızdan bazılarını örnek olarak gösteriyoruz:

Her zaman Affiliate bağlantısını kullanmayı unutmayın. Bu şekilde sizin aracılığınız ile kaydolan kullanıcılar saptanır ve ortaklık programından yararlanabilirsiniz.